Interviews en recensies

Recensie Parool, 24-04-2015
Recensie Het Parool, 3 sterren. Geschreven door Sander Janssens. “Een mooie, nostalgische ode aan het ouderwetse handpoppentheater. Maar het is ook een aangrijpend verhaal van een zoon die in de voetsporen van zijn vader treedt. De scenes tussen vader en zoon komen het meest los van de biografische feiten, en dan komt de magie van het handpoppenspel prachtig tot zijn recht.”
Lees de volledige recensie hier

Recensie Volkskrant, 10-04-2015
Recensie door de Volkrant, 3 sterren. Geschreven door Vincent Kouters. ‘Nelissen vermaakt zijn publiek met komische uitweidingen en creëert een ronduit gezellige rommel op toneel.’
Lees de volledige recensie hier

Recensie 8weekly, 05-04-2015
De eerste recensie voor Mijn vader was Poppenspeler door 8Weekly.nl, 4 sterren! Geschreven door Angela Schoonderbeek ‘De grootmeester komt nog eenmaal tot leven’.
Lees de volledige recensie hier

Interview Trouw, 02-04-2015
‘Het wonder van de poppenkast’ Servaes Nelissen voor het eerst in een poppenkast. In een portret van zijn vader, de handpoppenspeler, en zijn eigen geschiedenis. Over traditie en ironie, geploeter en de magie van de pop.
Lees het volledige interview hier

Servaes bij Opium op 4, 31-03-2015
Dinsdag 31 maart was Servaes hoofdgast bij Opium op 4, radio 4.
Beluister hier de uitzending terug

Interview Haarlems Dagblad, 31-03-2015
“Op een dag besloot ik naar het depot te gaan van wat vroeger het Theaterinstituut was.Daar trof ik alle poppen van mijn vader aan. Ik kende ze allemaal nog. Van de meeste wist ik ook nog de stemmen die erbij hoorden”
Lees het volledige interview hier

Bij het tv programma Landintwaarts, 26-03-2015
‘Ode in de poppenkast’, Servaes vertelt over de voorstelling Mijn vader was poppenspeler en neemt Dieuwertje Blok mee in een kijkje achter de poppenkast.
Bekijk het volledige programma hier (Servaes zit op 14 minuten)

Comments are closed.